ANTWERPEN, GENTBRUGGE  – Pro Soccer Agent, een door de FIFA-erkende internationale spelersagent en Nevisis Advocaten hebben een samenwerkingsovereenkomst afgesloten. Mr. Tim Smet, gespecialiseerd in sportrecht en spelersmakelaar Philippe Coosemans kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Philippe Coosemans is de vader van Colin, de voormalige doelman van Club Brugge, KV Mechelen, Waasland Beveren en AA Gent. Philippe richtte 15 jaar geleden Pro Soccer Agent op. Het kantoor is erkend door de FIFA, de UEFA en het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap. Zij begeleiden en adviseren wereldwijd voetballers en clubs.  

Philippe Coosemans: “Wij zochten een betrouwbare partner die het volledige juridische luik van onze dienstverlening voor hun rekening kan nemen. Uit onze eerste gesprekken blijkt dat zij ons zeker goed gaan kunnen bijstaan. Zij zijn een partner waar we graag een mooie 1-2 combinatie mee op zetten om te scoren”, lacht Philippe Coosemans.

“Wie het Belgisch voetbal een beetje volgt, weet dat het soms naast het veld wel eens uitdraait op een juridische strijd”, lacht advocaat Tim Smet die zich binnen Nevisis Advocaten specialiseerde in sportrecht. “Ook bij het onderhandelen van contracten of het afsluiten van afspraken tussen voetballers en clubs is het vandaag de dag bijna noodzakelijk om goed op de hoogte te zijn van alle juridische en administratieve verplichtingen. Daar willen wij Pro Soccer Agent met heel veel plezier bij helpen.”